Album: Nagarya deel 2

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.108
Titel: Nagarya deel 2
(Titel) Aanvulling: in kleur
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Peter
Info: NAGARYA een modern eroties Science Fiction verhaal, rond de nieuwe Adam en Eva.
Vier bemanningsleden van ee neergestort ruimtevaartuig dwalen uitgepunt door de woestijn van een onbekende planeet. Met hun laatste krachten bereiken ze.......een plant! Een plant die hoop geeft! Leven! Zuurstof! Ze zijn aan de hel ontsnapt. Drie mannen en EEN knappe vrouw. Een vrouw die hun leven nog zin kan geven. Hun EVA.
Die vrouw is Anny Wellington, ethnopsychologe, op het laatste moment als onderzoekster aan de bemanning van het ruimtevaartuig toegevoegd. Zij is het die nu, op deze onbekende planeet, de taak krijgt drie mannen bevrediging te schenken. Drie mannen die in deze eenzaamheid hunkeren naar gezelschap, naar sex en........naar nakomelingen. Zij kan als een moderne EVA (met drie Adams) zorgen dat deze planeet weer bewoond gaat worden door een nieuwe generatie mensen. Want er is leven mogelijk op deze planeet. Dat bewijzen ze zelf, maar ze vinden ook sporen van ander leven. Andere wrakken van ruimtevaartuigen, waarmee andere bemanningen op deze planeet te pletter zijn gestort. Maar het ziet er niet naar uit dat die in leven zijn gebleven.
Voorlopig houden de drie ruimtevaarders zich uitgebreid met Anny bezig. Maar het is voor Anny een onmogelijke opgave om de hele dag met drie mannen te neuken. Dat houdt ze niet vol. Drie is voor haar teveel...ze zal moeten kiezen. Welke man wordt haar vaste partner en gaat met haar een nieuwe generatie opbouwen?
Op het moment dat ze besluit dat het Johnny wordt doet Johnny zelf in de wildernis een onwaarschijnlijke ontdekking: hij ziet een vrouw! Een totaal verwilderde, bloemooie, naakte vrouw die wegvlucht als ze hem ziet.
De keuze van Anny is opeens onbelangrijk geworden. Er is NOG een vrouw op deze planeet. Er is NOG meer leven!
Tijdens de zoektocht naar de vrouw staan ze opeens oog in oog met een hele groep verwilderde naaktevrouwen, die een onverstaanbaar taaltje spreken. Als het viertal langzaam naderbij komt worden ze plotseling aangevallen door een man....die Anny oppakt en ontvoerd. Een krachtige inboorling die met een ongelooflijke kracht en snelheid hun Eva wegvoert.
Twee tegengestelde werelden lijken elkaar ontmoet te hebben. De leefgemaaneschap van de bemanning: drie mannen met maar EEN vrouw, tegenover deze stam inboorlingen: een tiental vrouwen met maar EEN man. Maar die ene man heeft zijn vrouwen in de steek gelaten, en is er nu vandoor met hun Anny! Anny merkt ondertussen dat ze zich niet ongerust hoeft te maken. De krachtpatser behandelt haar zacht en teder en bevredigt haar, hoog in de bomen, op alle denkbare heerlijke manieren. De dire mannelijke bemanningsleden besluiten bij de groep vrouwen te blijven, in de hoop op die manier Anny terug te vinden.
De vrouwen lijken nu niet meer bang voor hen te zijn. Ze bieden hen zelfs op alle mohgelijke manieren hun lichaam aan. Ze hebben kennelijk een flink tekort aan sex opgelopen. Maar als een orgie op het punt staat te beginnen komt de krachtige inboorling terug.....en machtsstrijd dreigt....maar hij besluit bij Anny te blijven. Het lijtk erop alsog een uitgebreide partnerruil heeft plaartsgevonden. De inboorling neukt voortaan met Anny, de drie bemanningsleden hebben tien verwilderde vrouwen te bevredigen, dus iedereen lijkt het heerlijk te hebben.
NAGARYA is een eroties epos dat bestaat uit twee delen. Een aanrader. De tekeningen zijn fantastisch en onthullend, volledig in kleur geschilderd door PETER.
 

Einde van deze pagina.