Album: Telefoonsex

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.105
Titel: Telefoonsex
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Tobalina
Info: Het is langzamerhand alweer een vergeten fenomeen geworden: de 06 sexlijnen zijn ingehaald door het moderne Internet. Wat gebeurde er achter de schermen van de 06 lijnen, was het allemaal sex wat de klok sloeg? Was het sex, was het het grote geld?
TELEFOONSEX is het verhaal van de onschuldige, ietwat verlegen student Lorenzo, die zijn moeder wijsmaakt in de avonduren serieus lid te zijn van een schaakclub. In werkelijkheid exploiteert de onschuldige Lorenzo een super erotisch 06 lijn, waarin hij de meest bizarre gebeurtenissen telefonisch tot werkelijkheid weet te maken. Mondeling weet hij de opbellende vrouwen precies te vertellen hoe ze in een paar minuten tijd met hem aan te telefoon klaar kunnen komen. Hij heeft inmiddels een hele schare trouwe "fans" die hem regelmatig bellen voor een wild potje telefoonsex. Aan de telefoon kan niets hem van zijn stuk brengen. Niets? Hij moet anders wel even slikken als hij op een zeker moment gebeld wordt door een oudere vrouw....hij herkent onmiddellijk de stem van....zijn eigen moeder. Door de stemvervormer op de telefoon heeft zij niet in de gaten dat ze met haar eigen zoon belt, die zit immers op de schaakclub....
Lorenzo moet even slikken, maar dan neemt hij de uitdaging aan: een telefonisch potje incest. Hij vindt het het meest spannende telefoontje dat hij ooit gedaan heeft en terwijl hij tegelijk met zijn moeder klaarkomt beseft hij dat hij wel op een heel speciale manier zijn moeder een prettige avond heeft bezorgd!
TELEFOONSEX laat in stripvorm alle intieme sex telefoontjes uitgebreid in beeld komen.
 

Einde van deze pagina.