Album: Fiona

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.88
Titel: Fiona
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Foster
Info: Van verschillende zijden wordt geprobeerd de publicatie tegen te gaan van de memoires van Fiona, een callgirl die er klanten op nahield in de hoogste kringen. Naar het schijnt is zelfs binnen het Vaticaan gebruikt gemaakt van haar exclusieve diensten. In uitgelekte passages uit haar boek beschrijft ze onder meer sex-orgieën in huizen van gerespecteerde Romeinse burgers.
De aankondiging dat uitgeverij SOMBRERO van plan is de memoires van Fiona te publiceren heeft in kringen van politiek, kerk en showbusiness voor grote opschudding gezorgd. Geruchten beweren dat Fiona in haar dagboek in details beschrijft hoe zij vele beroemde mannen sexueel terwille is geweest. In een uitgelekte passage uit het boek beschrijft de callgirl een orgie in het huis van de gerespecteerde dokter Z, waarbij alle mannelijke deelnemers, onherkenbaar door de dierenmaskers die ze droegen, een voor een door haar bevredigd werden. Dokter Z was vandaag, vanwege een langdurige vakantie in het buitenland, niet bereikbaar voor commentaar.

HET VATICAAN
Een tweede uitgelekte passage heeft veel commotie veroorzaakt in het Vaticaan. Vermomd als non zou Fiona de tuinen van het Vaticaan zijn binnengewandeld. In het struikgewas was ze vervolgens de abt V.C. terwille. In de kringen van het Vaticaan werd de alom gerespecteerde jonge abt Valerio Carpentier herkend. Carpentier is enkele dagen geleden vertrokken naar Afrika om er een nonnenklooster te stichten.

VERBOD
Van diverse kranten is getracht de publikatie van het boek tegen te houden. Een woordvoerder van uitgeverij SOMBRERO verklaarde daarvan niet onder de indruk te zijn. "Wij hebben met de memoires van Fiona een prachtige uitgave in handen en we zijn zeker niet van plan om publikatie ervan te laten verbieden. Het boek met de prachtig getekende escapades van Fiona is inmiddels verschenen.
 

Einde van deze pagina.