Album: Tante Pauline

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.73
Titel: Tante Pauline
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Hugdebert
Info: Plastische chirurgen weten niet wat ze er mee aan moeten: steeds meer vrouwen willen hun schaamlippen verkleinen. En dat alleen maar omdat in alle blootbladen de vrouwen staan afgebeeld met kleine lieve, bijna onopvallende spleetjes. Wat men echter vergeet is dat die kleine schaamlippen op de foto alleen maar zijn ontstaan omdat de fotograaf op de computer de echte schaamlippen van het fotomodel heeft weggeretoucheerd. In eerst instantie niet omdat men dat mooier vindt, maar omdat het minder aanstootgevend staat dan een kutje die een beetje open staat. Nu het er echter op lijkt dat alle fotomodellen behalve grote borsten ook kleine kutjes hebben wil, iedereen er zo uit zien.
Als we niet oppassen is de tijd van de mosseltjes straks opeens voorbij. Die leuke mosseltjes met wat rimpelige schaamlippen die een beetje open blijven staan een vaak een beetje nat zijn. Heerlijk toch. Daar kan je pas van genieten! Een ode aan die heerlijke mosseltjes vind je in het stripalbum TANTE PAULINE.
Het lekkere kutje van TANTE PAULINE mag er namelijk wel zijn. En omdat ze zich ook graag naakt laat schilderen krijgt ze opeens een goed idee: ze wil een groot schilderij waar alleen haar schaamlippen op staan. Een schilderij van enorme afmetingen met alleen haar schaamlippen erop, waar van alle kanten mannen als bergbeklimmers inkruipen. Je begrijpt: dat doet de schilder ook graag. Hij heeft al meteen een naam voor het bijzondere doek: DE EEUWIGE BRON.
Als het schilderij klaar is organiseert PAULINE voor haar vriendinnen een MOSSELTJES PARTY. Op het hoogtepunt van het feest gaan bij de dames de benen wijd en mogen de mannen kiezen wie het mooiste mosseltje tussen haar benen heeft. Je raadt het al: PAULINE wordt de mosselkoningin (maar dat is ook wel een beetje omdat ze jarig is) en na de uitslag mogen alle mosseltjes uitgebreid geprobeerd worden. Dat is nog eens een verjaardagsfeest.......
 

Einde van deze pagina.