Album: Aline 3: Een beroerde nachtmerrie

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.68
Titel: Aline 3: Een beroerde nachtmerrie
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Salomon Gründig
Info: Tijdens de orgie wordt Aline zowel in haar kutje als in haar kontje ontmaagd....terwijl tegelijkertijd het sperma ook haar mond binnenspuit. Ee nachtmerrie. maar toch....ook een heerlijke ervaring. Ze denkt aan haar vriend Michel en beeldt zich in dat hij het is die haar neemt.....dat houdt haar op de been. Maar ook Michel moet er tijdens de orgie aan geloven. Hij neukt zowel de aanwezige vrouwelijke als de mannen....die net daarvoor met zijn vriendin geneukt hebben. Een beroerde gedachte. Hoe hebben ze ooit in deze sex-orgie kunnen toestemmen? Als ze na deze orgie thuiskomen wacht hen een nieuwe nachtmerrie. Terwijl Michel doodop in slaap valt, ontdekt Aline in de badkamer...........het lijk van haar schoonvader. Etienne heeft hen belazerd! Michel is niet wakker te krijgen. Ze besluit hem, de man die ze liefheeft, tijdens zijn slaap te neuken om daarna samen met hem zelfmoord te plegen De orgie gaat voor Aline op die manier nog een hele dag door....alleen Michel wordt niet wakker en merkt daarom niets van de vrijpartij met Aline, maar ook niet van het tragische einde van hen beiden

DRIE DELEN
Dit beroerde avontuur van Aline en Michel verscheen in drie delen. EEN BEROERD BEGIN, EEN BEROERDE CHANTAGE en EEN BEROERDE NACHTMERRIE.
Het is een opwindend tragisch verhaal waarbij zowel Aline als Michel, maar ook de lezers, zich enorm kunnen laten gaan in een niet aflatende sex-orgie. Tekenaar Grundig tekent de orgie in volle pracht, waarbij alle standjes die je verzinnen kunt uitgebreid worden afgebeeld. Tientallen keren wordt er flink op los geneukt, er zijn weinig bladzijden waar de kleren nog niet uit zijn.
 

Einde van deze pagina.