Album: Lydia 3: Lydia's vriendinnen

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.34
Titel: Lydia 3: Lydia's vriendinnen
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): W.G. Colber
Info: Hotel Bahia staat recht tegenover het grote strand van Copacabana. Lydia werkt daar sinds kort als kamermeisje en merkt dat ze heel wat intieme situaties van de gasten te zien krijgt. Daarvoor hoeft ze echt niet altijd door het sleutelgat te loeren. Het lijkt wel of de gasten het juist leuk vinden dat ze een professionele toeschouwster hebben bij hun erotische uitspattingen. Het duurt ook niet lang voordat de hotelgasten, die merken dat Lydia het allemaal erg spannend vindt, vragen of ze mee wel doen met hun wellustige spelletjes. Vanaf dat moment wordt haar baantje als kamermeisje pas echt leuk.
Inmiddels is Hotel Bahia is door alle autoriteiten op porno gebied uitgeroepen tot het absolute 5 sterren hotel, allemaal dankzij de service van het ongelooflijk sensuele kamermeisje Lydia. De(strip) avonturen van Lydia als kamermeisje zijn te lezen in vier delen in de Sombrero Reeks.
In het eerste deel: LYDIA , maken we kennis met het schuchtere kamermeisje die, afgaande op de opwindende kreten die regelmatig uit de hotelkamers opklinken, ontdekt dat heel wat gasten in het hotel regelmatig bezig zijn met leukere dingen dan alleen slapen. Het bevalt haar wel en regelmatig komt ze zelf klaar als ze door het sleutelgat loert......tot de gasten haar ontdekken. Het resultaat: ze wordt gevraagd mee te doen aan hun sexspelletjes. Dankzij haar kwaliteiten wordt ze zelfde meegegevraagd naar orgieen die buiten het hotel plaatsvinden. Die feesten gaan haar natuurlijk niet in haar schaarse kleren zitten.
Maar in het tweede albums: HOTEL BAHIA kun je zien dat Lydia overdag toch vrolijk haar werk blijft doen. In HOTEL BAHIA is het voornamelijk het personeel dat van de niet te verzadigden Lydia profiteert. Tot en met de directeur. En wat dacht je van de kok? Die proeft ook graag aan haar. En dan hebben we Gravin Esperanza natuurlijk nog. Nou ja....gravin. Als Lydia de rondborstige gravin op haar verzoek inzeept ontdekt ze onder water een flinke paal.
De sex avonturen van Lydia gaan vrolijk verder in het derde album: LYDIA'S VRIENDINNEN . Niet dat Lydia genoeg heeft gekregen van mannen. Daar lust ze nog steeds pap van. Maar ook de vrouwen willen genieten van Lydia's kunsten.
 

Einde van deze pagina.