Album: Janice 1: Ongelukkige Janice

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.27
Titel: Janice 1: Ongelukkige Janice
(Titel) Aanvulling: In kleur
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Erich von Götha
Info: Ongelukkige Janice is het eerste deel uit de opzienbarende stripserie Janice, die is uitgekomen in de ZWARTE REEKS.

Het verhaal begint in Londen, in het jaar 1766

Janice McCormick zit in de gevangenis. Ze is ter dood veroordeeld....wegens het plegen van abortus. Vlak voor het vonnis wordt uitgevoerd vertelt de gevangenisdirecteur dat een hooggeplaatst persoon haar wil redden. Hij zal haar in contact brengen met die persoon als hij haar eerst mag neuken. Janice stemt daarin met tegenzin toe, wat kan ze anders doen, maar merkt dat ze die verkrachting toch eigenlijk best lekker vindt.

Janice kan haar leven redden door het "voogdschap" te aanvaarden van haar weldoener, waarbij de afspraak is dat ze letterlijk alles moet doen wat hij zegt. In feite wordt ze zijn slavin. Liever gezegd: zijn sex-slavin, zijn prive-hoer. Het leven dat Janice te wachten staat is een luxe leven op een enorm landgoed, in het gezelschap van nog vier prachtige vrouwen die hetzelfde lot als Janice moeten ondergaan, en een meesteres die op hen moet letten. Ze wordt overgeleverd aan de perverse lusten van de graaf....en van haar meesteres: mevrouw Radcliff. Janice merkt al snel dat zowel mevrouw Radcliff als haar vier "vriendinnen" nooit genoeg van sex kunnen krijgen en Janice merkt tot haar eigen verbazing dat ze in deze vreemde sfeer ook achter elkaar klaarkomt. Helaas is de straf op klaarkomen een flink aantal zweepslagen, maar dat heeft iedereen er voor over. Waar Janice tegenop ziet is het feit dat ze gebrandmerkt zal worden op het moment dat de graaf haar accepteert. Brandmerken is enorm pijnlijk en als het eenmaal zover is mag Roxanne tijdens het brandmerken haar kutje likken om de pijn te verzachten. Als Janice flauwvalt wordt ze gewekt door de graaf....die voor het eerst zijn enorme lid bij haar naar binnen duwt..... Het is onvoorstelbaar in wat voor een wereld Janice terecht is gekomen,. Haar leven is gered zolang ze aan de sexgrillen van haar baas toegeeft, hoe ver die ook gaan.....maar ze vindt het heerlijk!
 

Einde van deze pagina.