Album: De Schakelaar

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.1
Titel: De Schakelaar
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Maurillo Manara (Milo)
Info: Milo Manara is de meest populaire tekenaar van erotische strips. Hij is als striptekenaar begonnen met het tekenen van Italiaanse porno strips. Boekjes die in Italie aan de lopende band verschijnen. De strips zijn meestal zonder veel kwaliteit, maar worden in een enorm tempo geproduceerd. Veel tekenaars verdienen er een boterham mee. Het enorme tempo waarmee de strips geproduceerd moeten worden is voor velen ook een goede leerschool. Soms is er een tekenaar die boven de anderen uitschiet. Een van hen: Milo Manara.Manara tekende in TERROR en werkte in zijn vrije tijd aan Guiseppe Bergman. Een licht erotische die uiteindelijk werd ontdekt door uitgeverij CASTERMAN en meteen een enorm succes werd. De vrouwelijke hoofdpersonage uit Guiseppe Bergman is een lieftallig meisje die geen gelegenheid voorbij laat gaan om haar kleren te verliezen. Heel erotisch, en heel suggestief. Meestal zie je net niet genoeg. De lezers wilden graag meer........dus werd Milo Manara door de Italiaanse Playboy gevraagd eens een erotisch verhaal te tekenen waarbij het hoofdpersonage wel zou doen wat alle mannelijke lezers wilden........Zo werd DE SCHAKELAAR geboren.

DE SCHAKELAAR
De lieve Claudia is een knappe, jonge en rijke vrouw. Helaas echter is zo zo frigide als de pest. Alleen het woord sex al laat haar rillen van afschuw.
Een kleine ingreep zal dat echter veranderen. Dokter Fez plant, zonder dat Claudia het weet, een piepklein ontvangertje in haar hoofd, waarmee hij haar frigiditeit kan opheffen met het zendertje dat in zijn bezit is. Een klik met de schakelaar en......Claudia verandert in een sensuele wellustige niet te verzadigen sexbom. Vanaf dat moment is de arme Claudia in zijn macht. Op de meest onverwachte ogenblikken schakelt de wellustige dokter het zndertje in waardoor de verbaasde Claudia steeds weer supergeil wordt. In het begin doet de dokter het nog "netjes" in de kleedkamer van een warenhuis, waar de verkopers het moeten ontgelden. Of op Claudia's kamer voor een nummertje met haar bediende.....of in een donkere bioscoop. Maar na een tijdje gebeurt het overal.
Claudia weet niet meer hoe ze het heeft. Ze probeert uit de greep van het schakelaartje te komen door ver weg op vakantie te gaan, maar het gaat overal mis. KLIK zegt de shakelaar en ze verandert weer in een sensuele vamp. Klik, Klik, Klik....is ze nog te redden? De lezer hoopt natuurlijk van niet!
 

Einde van deze pagina.