Album: De wraak van de Wuiten

Reeks: Waterland
Nummer:1.6
Titel: De wraak van de Wuiten
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Standaard
Auteur(s): Jeff Broeckx / Marc Legendre (Ikke)
ISBN: 90 0220 833 2
Uitgekomen (1e druk): Week 33, 2000
Prijs (1e druk): fl. 8,95
Info: Onze vrienden Boris, Clovis en Max zijn in Hamme gestrand.Wanneer zij een overstroomd gebied met een veerboot willen oversteken, worden ze tegenge
iouden doorArkan, ecii gevaarlijke machtsgeile bendeleider. Hij eist losgeld in ruil voor het leven van Boris. Bovendien zoekt Arkan naar een ijzeren hand
schoen en een tweebladige bijl die hem onoverwinnelijk zouden maken. Clovis en Max gaan wanhopig op zoek naar het geld. Ze worden daarbij geholpen door geheimzinnige vikings. Maar komen ze niet te laat om Boris te redden van de dood?
Zowel het De Rode Ridder (deel 179) als het Waterland-verhaal (deel 6) verschijnen naar aanleiding van het groots opgezette millennium spektakel Vuur over dijkenland dat deze zomer, van 11 tot 21 augustus, in Hannne wordt georganiseerd.
Beide albums zullen daarbij op grote promotionele en persondersteuning kunnen rekenen. Ze zijn afzonderlijk te koop in hun respectievelijke reeksen. Bovendien verschijnt er een luxe-editie van beide verhalen met 16 pagina's extra info over Hamme.
Door: Legendre / Broeckx
Prijs: fl. 8,95 / 160 Bfr. / Euro 3,95
 

Einde van deze pagina.