Album: De lagere pan-technoschool

Reeks: Technovaders, De
Nummer:1.1
Titel: De lagere pan-technoschool
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Arboris
Auteur(s): Frédéric (Fred) Beltran [Kleuren] / Zoran Janjetov [Tekeningen] / Alexandro Jodorowsky [Scenario]
ISBN: 90 3432 819 8
UAC/ISBN-13: 9789034 328199
Uitgekomen (1e druk): Week 49, 1998
Prijs (1e druk): fl. 12,95
Uitgekomen (herduk): Week 41, 2001
Prijs (herdruk): fl. 14,95
Info: Het was de bedoeling dat de mooie Panepha het orakel van het keizerlijk huis zou worden, maar als ze verkracht wordt door ruimtepiraat Oulrij de Rode besluit ze haar verdere leven te wijden aan het nemen van wraak.
Uit de verkrachting worden drie kinderen geboren: Almagro, Albino en Onyx. De eerste is volmaakt van uiterlijk en wordt in de watten gelegd, terwijl de andere twee lichamelijke afwijkingen hebben, als doodgewone slaven behandeld worden en in de fabriek moeten werken... Maar Albino heeft andere plannen!
Hij wil spellenmaker worden en krijgt zijn moeder uiteindelijk zover dat ze hem naar een speciale school stuurt waar hij pan-technologische kennis op kan doen. Als het verhaal begint is Albino inmiddels maker van virtuele spellen geworden en denkt hij terug aan de weg die hij heeft moeten afleggen...
"De Technovaders" is de nieuwe succesreeks van Alexandro Jodorowsky, in de sfeer van de metabaronnen. De strip wordt getekend door Zoran Janjetov (De jeugd van John Difool) en schitterend naar kleur omgezet door Fred Beltran, die met recht co-auteur genoemd kan worden!
Groot formaat album
Door: Jodorowsky / Janjetov
Prijs: fl. 12,95 / 260 Bfr.
 

Einde van deze pagina.