Album: Hoeveel?!

Reeks: Tamara
Nummer:1.1
Titel: Hoeveel?!
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Dupuis
Auteur(s): Christian Darasse / Zidrou
ISBN: 90 3142 507 9
UAC/ISBN-13: 9789031 425075
Uitgekomen (1e druk): Week 19, 2003
Prijs (1e druk): € 4,20
Info: De bitterzoete belevenissen van een slecht in haar vel zittende puber en haar bijdehante halfzusje.
Geweldig! Tamara's moeder heeft eindelijk een nieuwe vriend! Het enige probleem is dat de meneer in kwestie een gewiekst dochtertje van zeven heeft, Yoli genaamd. En wie mag voor kindermeisje spelen wanneer ons verliefde stel geniet van hun pas verworven geluk? Tamara, natuurlijk! Maar de komst van de onstuimige Yoli brengt daar verandering in. Want Yoli is handig, rebels, duivels aantrekkelijk en erg slim! Ze weet bijvoorbeeld heel wat meer over liefdesaangelegenheden dan haar grote halfzus... O ja, nog iets: Yoli heeft een ander kleurtje dan haar barbiepop. Als je vader Chico heet en in Rio de Janeiro is geboren, dan ligt dat voor de hand.
U bent gewaarschuwd: TAMARA is geen gewone gagstrip. TAMARA geeft méér: emotie. Overigens is Tamara niet voortdurend het mikpunt van spot van een stel sadistische auteurs: aan het eind van elk album overwint ze zichzelf en zien we haar bijvoorbeeld in de armen van een jongen. Want ook al kan de humor in "Tamara" soms wreed zijn, de uiteindelijke boodschap is optimistisch!

Twee ex-pubers die goed in hun vel zitten
In tien jaar tijd heeft scenarist Zidrou over heel wat verschillende onderwerpen een humoristische strip gemaakt: het leven van een tirannieke kantoorchef (De Boss), stadse kannibalen (De Kannibrallen), lastige kinderen op school (Dokus) en clandestiene honden (Vlooienbaal). Met zijn maatje Christian Darasse heeft Zidrou een volstrekt nieuwe manier gevonden om ons te vertellen over de bitterzoete belevenissen van een raspuber en haar bijdehante zusje.
Scan kaft:
Scan pagina:
 

Einde van deze pagina.