Album: Kid Aladinn

Reeks: Chick Bill
Nummer:1.61
Titel: Kid Aladinn
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Lombard, Le
Auteur(s): Didier Desmit [Tekeningen] / Gilbert Gascard (Tibet) [Tekeningen & Scenario]
Uitgekomen (1e druk): Week 12, 1998
Prijs (1e druk): fl. 9,50
Info: Mustafa, een slimme Oosterse koopman, heeft zijn intrek in Wood City genomen en er een bazaar geopend: een ware grot van Ali Baba.
Als Kid Ordinn, de vriendelijke en argeloze hulpsheriff, er genoeg geld voor zou hebben, zou hij de hele winkel leegkopen. Hij is alvast begonnen met de toverlamp van Aladin, en Dog Buil, de opvliegende sheriff, wacht met ongeduld op het verschijnen van de bijbehorende geesten. Hij heeft een waslijst met wensen!
Kid heeft zelfs een Perzisch tapijt gekocht, dat KAN VLIEGEN! Jawel, zelfs Chick Bill heeft een proefvlucht gemaakt. Toch weet iedereen dat tapijten niet kunnen vliegen! Zou het wellicht aan de aanwezigheid van de geest te danken zijn dat...? Maar iedereen weet dat geesten zich niet in olielampen ophouden!
Welke wonderbaarlijke geschiedenissen roepen Mustafa's ellendige verkooppraatjes af over ons vrolijke viertal, Chick Bill, Dog Buil, Kid Ordinn en kleine Poedel?
Een avontuur vol dwaze verwikkelingen waarin Chick Bill zal proberen het land te verlossen van enkele duistere drugshandelaren, wier tentakels zich tot in Wood City uitstrekken.
48 pagina's, kleur.
Door: Tibet
Prijs fl. 9,50
 

Einde van deze pagina.