Album: De ster van Katanga

Reeks: Diamanten
Nummer:1.3
Titel: De ster van Katanga
Type:Hardcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Glénat
Auteur(s): Agnès Barrat Bartoll [Scenario] / Jean-Claude Bartoll [Scenario] / Jocelyne (Etter-) Charrance [Kleuren] / Bernard Köllé [Tekeningen]
UAC/ISBN-13: 9789069 697352
Uitgekomen (1e druk): Week 8, 2010
Prijs (1e druk): € 11,50
Info: Charles en zijn halfbroer Gunther hebben hun dood scène gezet om te ontsnappen aan de FBI, die hen wil laten boeten voor de collaboratie van hun vader. Na het bericht van de dood van de erfgenaam van WD Co zijn er veel gegadigden om het monopolie van de handel in ruwe diamanten over te nemen. De begeerte concentreert zich vooral op de diamant van Katanga, een steen in de vorm van een ster en zo groot als een vuist. Iedereen die hem in handen krijgt ziet zijn levensverwachting aanmerkelijk verminderen!
Het duo Charles Junior en zijn halfbroer Gunther illustreren mooi waarom deze reeks zo geslaagd is: een combinatie van listige intriges en pure actie. Na De meesters van de gerst presenteert uitgeverij Glénat een nieuwe historisch-financiële saga met geloofwaardige karakters. Dankzij de levensechte kleuren en het dynamische ritme van dit derde deel van Diamanten wordt de lezer meegesleurd in de koortsachtige jacht op de diamanten.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.