Album: Sander en Tim

Reeks: Azul collectie
Nummer:1.1
Titel: Sander en Tim
(Titel) Aanvulling: zwart/wit
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Corin
Uitgekomen (1e druk): Week 21, 2008
Prijs (1e druk): € 7,95
Info: Tijdens hun vakantie komen Tim, Paula, Mirjam en Sander op een naaktstrand terecht. Een ingrijpende gebeurtenis in hun leven, zeker voor Tim, Paula en Mirjam, voor wie het de eerste keer is dat ze zich naakt in het openbaar vertonen. Maar ook voor Sander, die gewend is aan het blote buitenleven, wordt het een opwindende dag.
De belangstelling voor elkaars lichaam is bij de vier jongelui namelijk bijzonder groot. En dat blijft niet beperkt tot de verschillende seksen. Er worden nog andere ontdekkingen gedaan..... Mirjam wordt erg intiem met Paula, en Sander ontdekt de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Tim.......
Vreemd genoeg verdwijnen al hun kleren. Ze vinden het geen groot probleem. Het naakt zijn bevalt zo goed dat ze besluiten naakt terug te lopen naar hun kampeerterrein midden in het bos. Tijdens die spannende wandeling verdwalen ze een beetje..... maar dat maakt hun naaktheid alleen maar nog spannender. Voor Sander en Tim wordt het trouwens een wel heel bijzondere 'trek' tocht.
 

Einde van deze pagina.