Album: Bedrijfs bondage

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.144
Titel: Bedrijfs bondage
(Titel) Aanvulling: zwart/wit
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Chris
UAC/ISBN-13: 9789087 160050
Uitgekomen (1e druk): Week 12, 2007
Prijs (1e druk): € 7,95
Info: In BEDRIJFS BONDAGE laat tekenaar Chris zien hoe Japanse bedrijven hun medewerkers laten omspringen met hun seks gevoelens.....een cultuur die wellicht ook naar Europa overwaait!
De Japanse firma Nibushi heeft een behoorlijk ver doorgevoerde bedrijfscultuur. In de kelders van het bedrijf trakteren op vrijdagmiddag de werknemers elkaar op stevige bondage seks, om zo beter gemotiveerd in teamverband hun werk te kunnen doen. Bondage is bij Nibushi tot ultieme bedrijfscultuur verheven.
Het is allemaal begonnen toen de oprichter van het bedrijf een nieuwe secretaresse kreeg die met veel plezier op al zijn extreme sekswensen in bleek te gaan en daar zelfs veel plezier in had. Dat beviel die directeur zo goed dat hij besloot dat alle werknemers daarvan moesten kunnen profiteren, daarom richtte hij in de kelder van het gebouw een complete bondage studio in waar het hele personeel op vrijdagmiddag 'verbroedert' .
Deze bondage cultuur bevalt zo goed bij Nibushi dat ze het plan hebben opgevat om diezelfde bedrijfscultuur nu ook in te gaan voeren in hun Europese filialen.
We zien dat de directeur van een nieuw Engels filiaal een niets verhullende rondleiding krijgt door de kelders van het hoofdkantoor, waar de werknemers volop bezig zijn zich uit te leven. Net als de lezers kan ook deze directeur zijn ogen niet geloven als hij ziet wat er zich afspeelt.
Hij krijgt de taak opgelegd deze heerlijke Bondage activiteiten ook in Europa in te voeren. Maar of hij daar in zal slagen?????
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.