Album: Harem van de farao

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.143
Titel: Harem van de farao
(Titel) Aanvulling: zwart/wit
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Lezli Tejlor
UAC/ISBN-13: 9789087 160043
Uitgekomen (1e druk): Week 12, 2007
Prijs (1e druk): € 7,95
Info: De lieftallige Tit is vanaf jeugdige leeftijd ingelijfd in het harem van de Egyptische veldheer Horemheb. Na verloop van tijd wordt zij de favoriete vrouw van Horemheb. Horemheb wordt uiteindelijk Farao. Hij is de laatste Farao van de 18e dynastie en Tit betreedt als zijn bijvrouw de troon.
Het verhaal van haar leven vertelt ze aan twee nieuwe haremmeisjes, en tekenaar Tejlor tekent dit verhaal nauwgezet op. Het verhaal van Tit is niet alleen de erotische geschiedenis van haar verblijf in het harem, maar tevens de geschiedenis van het leven in Egypte en aan het Egyptische hof ten tijde van de 18e dynastie.
Het gehele verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen die in boeken over Egyptische geschiedenis nauwkeurig beschreven staan. De vele overvloedige seksscenes zijn ontstaan in het brein van de tekenaar, maar......hebben waarschijnlijk wel ongeveer op deze manier plaatsgevonden. Het is bekend dat hoge Egyptenaren er vele vrouwen en bijvrouwen op na hielden en seksorgieën regelmatig plaatsvonden. Seks was ook niet iets dat persé in afzondering plaatsvond. Anderen mochten het best zien en zelfs meegenieten, zoals ook de lezers van dit verhaal uitgebreid kunnen meegenieten.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.