Album: Twenty deel 1

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.137
Titel: Twenty deel 1
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Erich von Götha
Info: Het is inmiddels 2018. Op 18 jarige leeftijd verliest TWENTY haar beide ouders. Door haar voogd wordt ze naar een kostschool gestuurd....en wat voor een kostschool. Een school voor seksuele heropvoeding: CLIFFORDS. Als kind heeft TWENTY van de nonnetjes geleerd dat de liefde voor GOD het grootste genot is. Nu wordt haar verteld dat SEX het grootste genot is. De kostschoolmeisjes van CLIFFORD lopen er in hun prachtige schooluniform bijna naakt bij en bereiden zich intens voor op de viro-genetische revolutie.
De lessen op school zijn zeer praktijk gericht....dus wordt TWENTY een dag nadat ze op school binnenkomt al voor het eerst geneukt....door het prachtige demonstratie-model Stefan!
TWENTY leert snel. Al na een week is ze de ster in een speciale striptease bar. Wat dat betekent? Dat betekent dat TWENTY een striptease act doet, waarna alle aanwezige mannen in het publiek verplicht zijn haar te neuken......en dat is een heel kwarwei voor ze, want tijdens haar show hebben ze zich allemaal al lekker afgetrokken! Ondanks alle seks wordt TWENTY toch gewoon verliefd: op een man: Gilbert. Op huwelijksreis zorgt Gilbert dat ze niets te kort komt...ze neukt tientallen keren....alleen niet met Gilbert, maar met alle mannen die ze tegen komen. Gilbert vindt het prachtig en moedigt haar aan, maar als Twenty ziet dat Gilbert een andere vrouw neukt wordt ze toch wel erg jaloers.
Jaloersheid waar Gilbert geen last van heeft. Integendeel. Hoe meer ze met anderen neukt hoe minder hij haar nodig schijnt te hebben.....tot ze merkt dat het huwelijk alleen maar opgezet is vanwege de erfenis van haar ouders. Als TWENTY sterft is al het geld voor haar man. Gilbert is niet van plan daar erg lang op te wachten. Hij houdt niet van haar, maar van haar fortuin...
TWENTY is een super erotisch stripverhaal van ERICH VON GOTHA, die zijn lezers nu eens een keer meeneemt naar de nabije toekomst. Zijn vorige verhalen speelden zich juist in het verleden af. ERICH VON GOTHA mag gerust beschouwd worden als een van de beste porno striptekenaars van dit moment.
 

Einde van deze pagina.