Album: Marcel's modellen

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.135
Titel: Marcel's modellen
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Guillem
Info: Marcel is al 35 jaar en hij voelt zich mislukt, want nog nooit in zijn leven heeft hij een meisje geneukt. Dat is een behoorlijke frustratie en het wordt hoog tijd daar iets aan te doen! Marcel verzint daarom een list! Hoewel hij totaal niet kan schilderen vertelt hij rond dat hij kunstschilder is en mooie modellen zoekt.
Dat werkt! met het grootste gemak krijgt hij opeens bloedmooie modellen in zijn studio....ofwel: zijn slaapkamer. Hij lijkt wel of iedere mooie meid door hem geschilderd wil worden. En als ze eenmaal bij hem binnen zijn weet hij ze in korte tijd in zijn bed te krijgen voor een stevige neukpartij. ("we moeten een auwe band met elkaar krijgen, anders heb ik geen inspiratie" is zijn smoes, die altijd werkt)
Dat schilderij....dat komt nooit af en dat is maar goed ook, want schilderen kan hij absoluut niet. Zijn seksleven wordt één groot feest, maar is meteen ook vol met verrassingen. Want de niets vermoedende modellen nemen soms geheel onverwachts iemand mee. Een vriendin bijvoorbeeld. Je brgrijpt dat Marcel dáár geen probleem mee heeft. Moeilijker wordt het als het aankomend model haar vriend heeft meegenomen, die ook zo graag geschilderd wil worden. De schildersessie eindigt als het tweetal driftig met elkaar ligt te neuken en Marcel geen kans krijgt daar tussen te komen....maar dat is dan ook de enige keer dat zijn opzet mislukt. Of we moeten dan aan die keer denken dat het model haar ietwat dikke moeder had meegenomen. Niet de knappe meid, maar haar moeder wenste geschilderd te worden. En net als alle andere "modellen" wilde ook zij door de kunstschilder geneukt worden. Dat was wel even slikken voor Marcel.
Hoewel hij steeds probeert te vermijden dat de modellen zijn "kunstwerk" te zien krijgen valt hij als kunstschilder natuurlijk toch wel eens door de mand, maar na een lekkere neukpartij schijnt uiteindelijk niemand daar echt problemen mee te hebben...
In Marcel's modellen lees je acht spannende seksavontuurtjes die Marcel als "kunstschilder" beleeft. Knap getekend en vol details in beeld gebracht.
 

Einde van deze pagina.