Album: Miss Brian

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.121
Titel: Miss Brian
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Chris
Info: Miss Brian is een zeer aantrekkelijke jonge meid. Ze is net afgestudeerd als lerares en vindt tot haar genoegen al snel een baan. Als ze solliciteert op een advertentie in de krant waarin Lord McCloud een privé lerares vraagt voor zijn bovenmatig intelligente neefje David wordt ze al meteen tijdens het sollicitatie gesprek aangenomen.
Wat Miss Brian niet weet is dat het Lord McCloud helemaal niet gaat om zijn neefje David onderwijs te geven..........het ging hem er alleen maar om een mooie meid te vinden die kan dienen als sexspeeltje voor hem en zijn neefje.
Al tijdens de eerste "les" laat David merken meer in haar lichaam dan in haar kennis geïnteresseerd te zijn., Voor ze het weet begint hij haar te betasten en haar uit te kleden. Ze kan maar net voorkomen dat hij haar ook uitgebreid begint te vingeren. De volgende dag merkt ze pas écht in wat voor een probleem toestand ze terecht is gekomen als Lord McCloud haar confronteert met pornografische foto's die van haar sex spelletje met David zijn genomen. Hij dreigt ze naar haar familie te sturen als ze niet precies doet wat hij wil.
Vanaf dat moment wordt Miss Brian door het tweetal gechanteerd om dagelijks de meest bizarre sex spelletjes met hen te doen. Het vreemde is.......dat ze het eigenlijk geen probleem vindt, want ze merkt dat ze zelf die spelletjes ook steeds leuker begint te vinden.
 

Einde van deze pagina.