Album: De kleine dood

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.120
Titel: De kleine dood
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): El Gringo
Uitgekomen (1e druk): Week 28, 2001
Prijs (1e druk): fl. 16,50
Info: DE KLEINE DOOD is het bizarre relaas van Sharon du Maurier, eigenaresse van een kledingbedrijf, gespecialiseerd in pikante lingerie. De zaak van Sharon behoort bij de top! Ze heeft haar zaak de grond uit weten te stampen doordat ze steeds enorme orders in de wacht wist te slepen. De manier waarop ze die orders in de wacht sleept is nogal bijzonder: alle pikante kleding showt ze zelf aan de belangrijke inkopers en ze doet dat op een dusdanig verleidelijke manier dat ale die inkopers eigenlijk maar één ding willen: met haar neuken. Dat mag van Sharon best, maar EERST de order! En die order moet natuurlijk iedere volgende keer groter zijn!
Haar grootste klant is mijnheer de Vries, die eigenlijk alleen maar jaloers is dat Sharon ook met zijn collega's neukt. Hij wil haar het liefst voor zichzelf alleen. Hij wordt dan ook helemaal gek als Sharon op een dag terwijl ze klaarkomt hardop de naam ELMER PITT roept.
Wie is ELMER PITT? Het gekke is: Sharon weet het ook niet. Waarom riep ze tijdens haar heerlijke hoogtepunt hardop die naam?
Het raadsel wordt nog gekker als ze de volgende dag in de krant een overlijdens advertentie ziet staan van......een zekere Elmer Pitt!
Hoe kan dat nou? Sharon besluit de onbekende dode op te gaan zoeken in het mortuarium. Als ze in de kist kijkt lijkt het erop dat de eenzame dood een forse lul heeft.......die terwijl ze er naar kijkt steeds groter wordt. Ze wordt daar zo geil van dat ze in de kist klimt en de dode Elmer Pitt neukt. Terwijl ze klaar komt schreeuwt ze weer een naam van een onbekende: MELCHIOR BEART.
Wie is Melchior Beart nu weer?
 

Einde van deze pagina.