Album: Graaf Zartog

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.110
Titel: Graaf Zartog
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Pourbet
Info: Graaf Zartog heeeft een vreemde hobby: hij wil graag dat zijn nymfomane vrouw hen ontrouw is, in zijn eigen huis. Hij straft haar vervolgens vol overgave door zijn lijfwacht met haar te laten kontneuken. Als de nieuw aangenomen chauffeur voor de eerste keer op zijn werk komt weet hij dan ook niet wat hem overkomt. De eerste opdracht die hij van gravin Zartog krijgt is dat hij zich helemaal uit moet kleden. Vervolgens wordt hij stevig gepijpt door de dienstbode, terwijl de gravin belangstellend toekijkt, en daarna wordt er een heerlijk triootje gemaakt......tot hij tijdens de neukpartij oog in oog staat met de gravin.....die een pistool in zijn hand heeft.
Als hij tracht te vluchten wordt hij door de lijfwacht neergeslagen. Daarna begint een vreemd avontuur, waarvan het niet zeker is of het de werkelijkheid is of een ijldroom. Hij staat plotseling oog in oog met een CIA agente....een collega van hem. Want ook hij hoort bij de CIA. Ze vraagt hem wat hij bij Graaf Zartog komt doen. Hij onthult haar dat hij op zoek is naar professor Steiner. Maar....het is duidelijk dat ze geen CIA agente kan zijn, maar juist behoort tot de ontvoerders van Steiner. Het ziet er slecht voor hem uit....tot plotseling het dienstmeisje van de gravin hem komt bevrijden....zij is KGB agente en ook op zoek naar Steiner. Maar ze bekent ook dat ze inmiddels verliefd op HEM is geworden en met hem wil neuken voordat ze verder op zoek gaan naar Steiner.
Wat een verhaal....maar is het allemaal echt gebeurd?.....of komt het allemaal door die klap op zijn kop? Lees en bekijk het zelf in GRAAF ZARTOG.
 

Einde van deze pagina.