Album: Speciale opdracht

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.101
Titel: Speciale opdracht
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): J.H. Hopper
Info: We ontmoeten Evelyne Despiault in Sjanghai. Het is 1927, de periode van de "oorlogsheren". Tchang-Kai-Chek behaalt als vastbesloten staatsman grote successen.
De man van Evelyne Despiault is was verzetsstrijder, maar werd door de revolutionairen bij vergissing geëxecuteerd. Evelyne kan er niet zo mee zitten....ze staat bekend als een koppige lesbienne, die zich vermaakt met het geven van pianoles aan jonge knapen, maar het grootste gedeelte van de les bezig is haar leerlingen vrij hardhandig te bevredigen. Niet één keertje, maar 6, 7 of meer keer per les, zodat ze uitgeput weer naar huis gaan. Dat is haar manier om zich met mannen bezig te houden.
Op zekere dag, als ze weer met een van haar leerlingen bezig is het "record klaarkomen" te verbreken wordt ze plots gearresteerd en hardhandig en nog half naakt, naar het paleis van generaal Tchan-Teh gebracht. Ze wordt er luxueus ontvangen en generaal Tchan-Teh laat haar weten een "speciale opdracht" voor haar te hebben, die ze niet mag weigeren: ze wordt ingezet als hoofd van de "speciale sectie voor sexuele folteringen" een groep gevangenbewaarders met een speciale opdracht: belangrijke politieke gevangenen bekentenissen te ontfutselen. Ze moet dat doen in samenwerking met twee andere bewaaksters: Kin en Gin, die tot vreugde van Evelyne even lesbisch zijn als zijzelf.
In de gevangenis wordt het een lesbisch feest voor het drietal, terwijl tegelijkertijd onder hun aanvoering gevangenen sexueel gefolterd en misbruikt worden om ze op alle mogelijke manieren tot een bekentenis te dwingen. De keiharde afstraffingen die het drietal verzint om de gevangen te laten praten worden steeds gewelddadiger, terwijl ze er zelf op masochistische wijze van genieten. De "speciale brigade" wordt binnen korte tijd berucht in heel Sjanghai.
De belevenissen van Evelyne Despiault vind je in de stripalbums SPECIALE OPDRACHT en HET HELSE ESKADER
 

Einde van deze pagina.