Album: Thamara en Juda

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.91
Titel: Thamara en Juda
(Titel) Aanvulling: In kleur
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Peter
Info: Als de 14 jarige Thamara flink rondborstig door het dorp loopt valt ze behoorlijk in de smaak bij Juda. Juda vindt haar wel wat voor zijn oudste zoon, Her. Als hij twintig jaar jonger was zou hij haar zelf wel willen trouwen, maar nu is hij op zoek naar een geschikte vrouw voor zijn zoon. Om te controleren of het echt een goede vrouw voor zijn oudste zoon is moet hij natuurlijk wel eerst uitgebreid lijfelijk controleren of de lieftallige Juda nog wel maagd is.....een intiem karweitje dat hem zeker niet in de koude kleren gaat zitten. Wat een brok is die meid. Hij beseft nogmaals dat hij haar graag zelf als vrouw zou willen hebben. Ze is een lot uit de loterij.
Zijn zoon denkt daar een beetje anders over. Her staat aan het hoofd van een jongerenbende en heeft onofficiee al een vrouw. Ook al weet zijn vader dat niet.
Als hij Thamara ontmoet, ontvoert hij haar en verkracht haar met de bedoeling haar te vernederen en uiteindelijk te doden. Maar dat laatste kan hij toch weer niet over zijn hart verkrijgen. Thamara heeft iets magisch. Begint hij dan toch verliefd op haar te worden?
Dat hij haar niet wil vermoorden beschouwt hij als een onverantwoorde zwakheid en om de vernedering van de andere bendeleden te ontlopen pleegt hij zelfmoord. Thamara is weduwe zonder getrouwd te zijn geweest en gaat terug naar Juda.
Juda zou graag alsnog zelf zijn liefde aan Thamara tonen, maar omdat dat nu eenmaal niet kan schenkt hij haar aan zijn tweede zoon: Onan. Onan is echter een speciaal geval. Hij is zo gewend zichzelf meerdere keren per dag te bevredigen dat hij nu geen kans meer ziet zijn zaad bij Thamara naar binnen te spuiten. Nog voordat zijn geslachtsdeel het mooi gevormde kutje van Thamara binnendringt spuit zijn zaad al in het rond. Het zaad komt werkelijk overal terecht in aanwezigheid van een steeds geiler worden Thamara, maar nooit in haar. De frustratie wordt groot en loopt zo hoog op dat Onan zich op een gegeven moment op ongelukkige wijze van het platte dank van zijn huis valt en sterft. Voor de tweede keer is Thamara weduwe zonder dat ze getrouwd is en weer gaat ze terug naar Juda.
Juda durft haar nu niet meer aan zijn derde zoon te schenken en stuurt haar in plaats daarvan terug naar haar arme vader. Helaas voor Juda krijgt hij nog meer ongeluk. Na de vroege dood van zijn twee zoons sterft ook zijn vrouw. Als Thamara hoort dat Juda weduwnaar geworden is besloot ze hem op te zoeken, vermomd als prostituee. Juda neukt haar in ruil voor twee persoonlijke bezittingen: zijn stok en zijn ring.
Thamara wordt zwanger en daar was het haar ook om te doen. Want al die tijd was ze al verliefd op Juda. Aan de hand van die twee persoonlijke bezittingen kan ze aantonen dat het Juda was die haar zwanger heeft gemaakt. Juda neemt haar op als zijn vrouw........en Thamara schenk hem een tweeling. Twee zonen, in ruil voor de twee zonen die hij verloren heeft.
 

Einde van deze pagina.