Album: Vluchtelingen

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.89
Titel: Vluchtelingen
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Volin
Info: Diem Huong en Huy hebben, zoals zovelen, besloten per boot uit hun vaderland te vluchten teneinde in een ander land asiel aan te vragen. Het tweetal heeft daartoe een aardige som geld betaald, maar inmiddels lijkt hun vlucht te mislukken. Na 20 dagen doelloos op zee rondgedobberd te hebben is het eten en het water vrijwel op en nog steeds id er geen redding in zicht. Het ziet ernaar uit dat ze zullen sterven zonder de beloofde vrijheid te zien.
Huong besluit dat ze niet wil sterven zonder de lichamelijke liefde gevoeld te hebben. Ze vraagt haar geliefde Huy om haar te ontmaagden en zo toch het gevoel te hebben dat ze voor altijd bij elkaar zullen blijven. Terwijl ze in het ruim van het schip met elkaar de liefde bedrijven zien ze dat een bemanningslid een vrouwelijk passagier verkracht nadat hij eerst haar man overboord heeft gegooid. De gemoederen raken duidelijk verhit, ze zijn weerloos overgeleverd aan deze misdadige bemanning.
Als hetzelfde bemanningslid de volgende dag Huong probeert te verkrachten ziet het slecht voor haar uit. Plotseling echter lijkt de redding nabij: een boot vaart hen tegemoet. Helaas, de boot is een piratenboot die het voorzien heeft op knappe vrouwelijke vluchtelingen. Huong wordt uitgekozen om voor de ogen van de rest van de vluchtelingen verkracht te worden door de kapitein van het piratenschip, waarna ook de rest van de piraten haar EEN voor EEN een beurt geven. Tegelijkertijd wordt haar minnaar Huy verkracht door een vrouwelijke piraat. Na deze uitgebreide sex-orgie krijgen op de vluchtelingenboot krijgen de piraten toch medelijden, Nu ze bevredigd zijn door Huong besluiten ze de vluchtelingen in leven te laten. Ze geven hen zelfs eten, maar nemen Huong mee. Huy moet weerloos toezien hoe ze door de piraten meegenomen wordt. Hoe zal dat voor Huong aflopen? Zal ze haar geliefde Huy ooit nog terugzien, of zal ze voor altijd de sexslaaf van deze wilde piraten moeten blijven?
 

Einde van deze pagina.