Album: Jessica

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.86
Titel: Jessica
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Chris
Info: Jessica.....ze maakt een puinhoop van haar studie. En nu het einde van het studiejaar nadert merkt ze dat zelf ook. Haar leraren klagen al het hele jaar over haar ijver en haar werklust. Dat gaat niet goed, en Jessica heeft geen idee hoe ze dit probleem op moet lossen. Nuja, geen idee......eigenlijk heeft ze WEL een idee.......met een BH met laag decollete, een minislipje en geparfumeerde zwarte nylonkousen moet ze toch een eind kunnen komen als ze daarmee haar leraren "te lijf" gaat. Denkt ze.
Als eerste besluit ze haar cijfer voor scheikunde op te halen door haar scheikunde leraar het hoofd op hol te brengen. Het lukt wonderlijk goed: gewoon met een beetje handwerk "spuit" ze letterlijk haar cijfer omhoog.
Biologie moet natuurlijk ook lukken. Ze heeft voor biologie een vette nul, maar als ze de leraar duidelijk demonstreert dat ze zowel de anatomie van haar eigen naakte lichaam goed kent, als de anatomie van ZIJN lichaam, tot en met een direct contact met zijn "erogene zones" komt het allemaal best voor elkaar....biologie wordt een voldoende!
Wiskunde lijkt wat moeilijker, Jessica heeft een oude aftandse juf als lerares, maar gelukkig is die juf lesbisch....voor ze het weet likt juf haar helemaal klaar en heeft ze ook voor wiskunde een voldoende cijfer! Op die manier doorloopt Jessica met gemak de hele school. De snelle gymleraar, de droogstoppelige geschiedenis leraar, de leraar engels, economie, filosofie....dat is heel wat keertjes heerlijk klaarkomen en goeie cijfers op de koop toe. Je kunt het allemaal lezen en goed bekijken in het stripalbum JESSICA
 

Einde van deze pagina.