Album: Tania en Bertille

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.72
Titel: Tania en Bertille
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): W.G. Colber
Info: Tania en Bertille hebben zich na hun verpleegsters opleiding gevestigd als "dag en nacht" verpleegster. Maar hun bedrijfje loopt niet zo best. Tot hun teleurstelling blijkt het niet mee te vallen klanten te krijgen. Ze hebben een mooie flat, maar geen geld meer in de huishoudpot.


Op die manier hebben ze wel veel tijd voor elkaar, want het is niet voor niets dat ze samen zijn gaan werken.....ze zijn dolverliefd op elkaar en kunnen nauwelijks van ellkaars lijf afblijven. Maar vergis je niet, ze zijn niet alleen gek op elkaar, ze willen ook graag sex met mannen. Liefst een triootje. Als het kan samen met één geweldige man klaarkomen, maar als één van hen een leuk avontuur kan hebben met twee mannen is het ook goed. Na afloop hebben ze er weer samen plezier van door elkaar hun bed avonturen te vertellen ......in bed.
Ze besluiten kennis te gaan maken met de de huisartsen uit de buurt om meer bekendheid aan hun verpleeg praktijk te geven. Sommige huisartsen stellen dat wel HEEL ERG op prijs en voordat ze het beseffen moeten ze de huisartsen ook hun sex kwaliteiten bewijzen. Omdat ze daar geen bezwaar tegen hebben (integendeel!) stromen daarna de patienten toe en begint de praktijk lekker te lopen. Dat een verpleeg praktijk niet helemaal zonder gevaar is ontdekt Bertille als ze bij een patient geroepen wordt die een schotwond blijkt te hebben. Ze moet de gangster naakt verplegen, omdat ze op die manier niet stiekem weg kan lopen. Zijn vrienden blijven wel toekijken en het zal duidelijk zijn, bij toekijken blijft het niet............en dat zorgt er voor dat Bertille er toch nog levend vanaf komt.
 

Einde van deze pagina.