Album: Fanfrelle 2: Fanfrelle in Parijs

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.62
Titel: Fanfrelle 2: Fanfrelle in Parijs
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Foster
Info: Na een vermoeiende reis komen ze in Parijs aan, waar ze zo dom zijn om het eeste het beste aanbod voor een gratis kamer te accepteren....en merken midden in de nacht te zijn overgeleverd aan de zeer excentrieke sexuekle neigingen van hun gastheer. Uiteindelijk kunnen ze niets anders doen dannaakt de straat op vluchten, waar ze vijandig worden ontvangen door de straat prostitiee's die het oneerlijke concurrentie vinden dat twee collega's poedelnaakt de straat op gaan om klanten te vinden.Zodra ze hun verhaal verteld hebben worden ze echter geholpen en kunnen ze de nacht in een klein hotelletje doorbrengen.
In de krant zien ze een oproep voor een auditie in DE BLAUWE EZEL, waar ze worden aangenomen door de directeur nadat deze man zich eerst heeft laten bevredigen Het theater is ook niets....het publiek kan niet applaudiseren omdat ze beide handen nodig hebben om zichzelf te bevredigen. Fanfrelle en Marie worden dan ook weer meteen ontslagen, omdat hun topless kostuums niet bloot genoeg gevonden worden door het publiek!
Weer zit er niets anders op dan te gaan werken in een bordeel. Ze waren naar Parijs gekomen om beroemd te worden, maar uiteindelijk zijn ze alleen populair in de Parijse bordelen. Maar.....het geluk komt op hun pad. Terwijl ze wat uitrusten op de trappen van het Majestic Theater worden ze ontdekt door de directeur, die meteen het grote talent van Fanfrelle herkent. Hij geeft haar een contract en Fanfrelle zet haar eerste schreden in zijn theater, maar krijgt daar dan weer te maken met de intriges van de jaloerse hoofdrolspeelster Lisette Henryon die in haar natuurlijk een grote concurrente ziet. En terecht. Want iedereen is bereid Fanfrelle te helpen om de top te bereiken, vooral omdat Fanfrelle niet te beroerd is die hulp rijkelijk te belonen....met haar heerlijke lichaam.
 

Einde van deze pagina.