Album: Fanfrelle 1: Fanfrelle

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.50
Titel: Fanfrelle 1: Fanfrelle
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Foster
Info: Eigenlijk heet ze Jeanette Droussin. Ze groeide op op de boerderij van haar ouders waar ze al snel, net als de rest van het gezin, zwaar boerenwerk op het land moest verrichten. Maar Jeanette is daar niet voor gemaakt.....al haar vrije tijd brengt ze op zolder door, tussen de oude kledingkisten. Verkleden met allerhande frutsels en franje is haar hobby, vandaar dat de mensen haar Fanfrelle gaan noemen. Op die zolder nam de jonge Fanfrelle zich al voor: eens ga ik naar Parijs, eens wordt ik toneelspeelster.
Het zal haar uiteindelijk lukken, ook al is het toch op een andere manier als ze zich had voorgesteld. Zodra ze wat ouder wordt en borstjes begint te krijgen merkt ze al dat het op de boerderij een raar gekkenhuis is. Het zware boerenwerk schijnt uitsluitend afgewisseld te worden met sex. Haar vader probeert haar te betasten zodra ze borstjes begint te krijgen, maar als ze om zich heen begint te kijken merkt ze dat iedereen met iedereen neukt. En vaak midden op de dag. In de hooiberg, of in het varkenshok. Fanfrelle moet er niets van hebben, ze speelt liever met haar poesjes dan met haar poesje....maar hoe hou je het tegen als iedereen het doodnormaal lijkt te vinden om elkaar eens flink te beminnen?
Op een goede dag komt tante Charlotte op bezoek. Charlotte woont in Parijs. Daar schijnt ze het helemaal gemaakt te hebben, maar de familie schampert dat ze haar geld wel in de prostitutie verdient zal hebben. Parijs is immers een verdorven stad. Maar dat ze zelf met hun overspelige sexspelletjes geen haar beter zijn schijnen ze niet te (willen) merken.
na het bezoek van tante Charlotte weet Fanfrelle het helemaal zeker: ze wil naar Parijs. Ze verlaat de boerderij en gaat naar een dorp verderop, waar ze een oude bekende tegenkomt: Marie. Marie is ook de boerderij van haar ouders ontvlucht en werkt nu in een kruidenierszaak. Fanfrelle haalt haar over om samen met haar auditie te doen bij een rondreizende groep artiesten. Ze worden aangenomen als danseressen. Danseressen die niet alleen hun tekst, maar ook iedere avond hun slipje moeten vergeten en hun rokken flink hoog opslaan. Want zo heb je het meeste succes! Na korte tijd hebben ze het wel weer gezien. Ze hebben wat geld verdient en gaan op weg....naar Parijs!
 

Einde van deze pagina.